Warcraft 3 se dočkal nové aktualizace
Warcraft Novinka Warcraft 3 se dočkal nové aktualizace

Warcraft 3 se dočkal nové aktualizace

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16
Platformy Windows PC

Spekulace o vývoji remasteru jsou stále silnější a silnější.

Reklama

Blizzard poněkud překvapil fanoušky Warcraftu, když v PTR vydal aktualizaci 16 let starého Warcraftu 3. Aktualizace 1.29 mimo jiné přidává podporu širokoúhlého rozlišení a provádí změny ve vyváženosti mnoha hrdinů a v multiplayerových režimech. Navíc došlo k přidání experimentálních módů, zejména lobby pro 24 hráčů, které jsou určené pro uživatelské hry. Kompletní seznam změn najdete na Battle.netu.

Jak známo, Blizzard má ve zvyku starat se o své klasické tituly i po mnoha letech. Vydání aktualizace 1.29 však značně přiživuje spekulace o vývoji remasteru, které naplno propukly poté, co Blizzard pozval několik bývalých elitních hráčů Warcraftu 3 na speciální akci, jež se koná na konci února. Po vydání a úspěchu projektu StarCraft Remastered tak mnozí očekávají, že další na řadě je Warcraft 3, přičemž vydání aktualizace je jakási příprava.

Na otázku, jestli tomu tak skutečně je, bude nejspíš možné odpovědět až v následujících týdnech a měsících. I kdyby ale Blizzard žádný remaster nechystal, přesto je péče o 16 let starou hru nepochybně chvályhodná.

Zdroj: Battle.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama