Jednohubky – pondělí, 20. srpna
Novinka Jednohubky – pondělí, 20. srpna

Jednohubky – pondělí, 20. srpna

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Zítřek bude o Cyberpunku 2077, novinka od tvůrců Until Dawn, obohacení Origin Access, oslavy ve FIFA 19 či odstranění Forzy Horizon 2 z Xbox Store.

Reklama

CD Projekt Red láká na zítřek, kdy poskytne nové detaily o očekávaném akčním RPG titulu Cyberpunk 2077. Je pravděpodobné, že se hra ukáže během přenosu Microsoftu. My máme na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem domluvenou prezentaci této hry. Tak nás nezapomeňte sledovat.

Kooperativní akci Warhammer: Vermintide 2 čeká 28. srpna na PC a Xboxu One první dodatečný balíček. Víme o něm akorát to, že se jmenuje Shadows over Bogenhafen a zavede nás do města Bogenhafen. Zatím se podívejte na teaser trailer.

Temná survival plošinovka Little Nightmares prodala více než milion kopií po celém světě. Do čísla jsou započítány digitální i fyzické verze. Ve studiu Tarsier jsou náležitě hrdí a tvrdí, že je to mnohem více než očekávali.

Pro Nintendo Switch oznámeny závody Gear.Club Unlimited 2. K dostání budou fyzicky i digitálně koncem letošního roku, kdy si zazávodíte na téměř třech milionech kilometrů silnic. K dispozici budete mít krásné automobily od špičkových výrobců.

Origin Access obohatily nové hry. V rámci standardního předplatného si budete moci zahrát Fe, Ghost of a Tale, Punch Club, Pillars of the Earth, Mr. Shifty, Figment, Splasher, a Hover. S dražším Premium získáváte ještě Burnout Paradise Remastered, Madden NFL 19, Star Wars Battlefront 2, The Sims 4 Deluxe Edition, FIFA 18, Unravel Two a A Way Out.

100 milionů stažení. Takovým číslem se chlubí společnosti Tencent Games a PUBG Corporation u PlayerUnknown's Battlegrounds, který je dostupný zdarma pro iOS a Android. Nedávno mobilní verze dosáhla na 14 milionů aktivních uživatelů denně, ovšem bez hráčů z Číny, Japonska a Koreje.

Switch verze adventury Syberia 3 dorazí 18. října.

Studio Supermasssive Games (autoři Until Dawn, Hidden Agenda, The Inpatient nebo Bravo Team) si nechalo v Evropě zaregistrovat ochrannou známku na Shattered State. Registrace obsahuje i logo. Navíc to vypadá, že Shattered State vlastní přímo tvůrčí celek.

Jednohubky – pondělí, 20. srpna

Z Xbox Storu bude odstraněna hra Forza Horizon 2 i se všemi dodatečnými balíčky. Závody vyšly v roce 2014 a v digitální formě budou k dispozici pouze do 30. září 2018. Pokud hru vlastníte, budete si ji moci i nadále stáhnout. Omezení platí pouze pro nové majitele. Forza Horizon 2 je v současné době zdarma pro předplatitele Xbox Live Gold.

Společnost Fox 21, ve spolupráci s Wonderland Sound & Vision a dj2 Entertainment Television Studios, získala práva na Vampyr. Z RPG titulu se může stát televizní seriál.

Úniky okolo FIFA 19 pokračují. Tentokrát se v předstihu podíváme na nové oslavy, které jsou inspirovány skutečnými fotbalisty. V ukázce předvádí Jesse Lingard z Manchesteru United taneček Milly Rock, zatímco Paul Pogba si střihne jiný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama