Denuvo chystá kompletní předělání své ochrany
Novinka Denuvo chystá kompletní předělání své ochrany

Denuvo chystá kompletní předělání své ochrany

LakilukCZ

LakilukCZ

189

Boj piráti versus Denuvo tak zdaleka není u konce.

Reklama

Rakouska firma Denuvo Software Solutions dělala svojí stejnojmennou ochranou vrásky na čele spoustě pirátským skupinám. Trvalo velmi dlouho, než se na síti objevily pirátské verze her chráněné touto ochranou. Zlom však přišel s vydáním sedmého Resident Evila. Toho se podařilo cracknout za pouhých 5 dnů. Podobná věc se přihodila i titulu Conan Exiles, avšak tam se jednalo přímo o chybu vydavatele. Ten totiž ve své neopatrnosti v jednom updatu ochranu úplně odstranil a piráti toho bleskurychle využili. Hrát Early Access hru na neoficiálních serverech bez možnosti updatů se nám zdá jako nesmyslné.

Zdá se, že Denuvo prolomení především Resident Evila hodně pálí a nechce to nechat jen tak. Připravuje totiž zcela novou verzi, která by měla nové tituly ještě lépe ochránit. Na kolik se tento cíl podaří splnit je zatím ve hvězdách. Trošku to připomíná souboj Dona Quijota s větrnými mlýny. Nesmíme ale zapomenout, že Denuvo dokázala úspěšně prolomit pouze jedna skupina, která postupně zdolala většinu titulů. U některých to trvalo i půl roku, u jiných měsíce a v současné době pár dnů.

Jednou z prvních, která bude novou verzi využívat, by měl být Sniper: Ghost Warrior 3, zdali se nová verze ochrany stihne implementovat i do AAA titulů For Honor, Ghost Recon: Wildlands nebo Mass Effect: Andromeda, není známo. Tyto hry jsou již za rohem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama