Severští bohové na konceptech Rune: Ragnarok
Rune Novinka Severští bohové na konceptech Rune: Ragnarok

Severští bohové na konceptech Rune: Ragnarok

Michal Burian

Michal Burian

1

Freya, Hel, Loki, Odin a Thor.

Reklama

V Human Head Studios po neúspěchu s pokračováním Prey, které Bethesda zavrhla a vývoj svěřila do rukou Arkane Studios, vzniká oživení RPG titulu Rune z roku 2000. Rune: Ragnarok má být zbrusu nový díl, který se odehrává v nebezpečném otevřeném světě, kde poslední zbytky lidí bojují o přežití proti všelijakým bestiím a bohům z norské mytologie. My budeme jedním z přeživších, který společně s lidem povstane a postaví se bestiím a bohům.

Rune: Ragnarok má nabídnout intenzivní a brutální boje, ve kterých se ponoříte do norské mytologie. K dispozici budete mít speciální schopnosti, abyste mohli bohy porazit. Zároveň budete cestovat do nových částech světa, bojovat proti nemrtvým a vytvářet stále silnější a silnější zbraně

Dnes se díky prvním artworkům můžeme podívat na pět severských bohů: Freya, Hel, Loki, Odin a Thor. My si mezi touhle pěticí (možná jich bude nakonec víc) budeme muset vybrat svého boha a plnit pro něj nejrůznější úkoly. Za to získáme speciální schopnosti, které jsou pro něj typické.

Rune: Ragnarok nemá stanovené platformy, ani datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama