Jednohubky k snídani - pondělí 10. července
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 10. července

Jednohubky k snídani - pondělí 10. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Odstranění Denuva z Mass Effectu: Andromeda, odklad Fable Fortune, úspěch mobilní verze MiniDayZ a další zprávičky.

Reklama

Studio Arkane, které je podepsáno pod Dishonored 2 nebo Prey, hledá herního inženýra s důrazem na online prvky a se zkušenostmi s podporou projektu po jeho vydání. Vypadá to, že v Arkane chystají buď čistě online hru, nebo titul s multiplayerem.

Mobilní verze MiniDayZ od Bohemia Interactive má úspěch. Za pouhé 4 dny si hru na iOS a Androidu zahrál více než 1 milion hráčů. V rámci iPadu jde navíc momentálně o nejpopulárnější hru v 38 zemích.

BioWare z Mass Effectu: Andromeda potichoučku odstranili protipirátskou ochranu Denuvo. Stalo se tak s vydáním nedávného patche. V poznámkách aktualizace ale nic o DRM uvedeno nebylo. Mass Effect: Andromeda již chrání pouze Origin. BioWare nejsou sami, co odstranili Denuvo ze své hry, udělali tak tvůrci Dooma, Hitmana, RiME nebo Homefront: The Revolution.

Sběratelská karetní hra Fable Fortune nebude v předběžném přístupu ve verzích pro PC a Xbox One spuštěna 11. července, ale až 25. července. Za zpoždění může administrace.

Při vývoji Kingdom Come: Deliverance může člověk spatřit opravdu zvláštní věci. Třeba kombinaci luku a meče.

Jeden snaživý hráč dokázal porazit všechny bosse v Zaklínači 3 a jeho expanzích na nejtěžší obtížnost. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, ale dokázal to jen v Geraltových podvlíkačkách, bez jediného utrženého zranění, bez lektvarů, petard, kuše a povětšinou i bez znamení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama