Jednohubky k snídani - pátek 21. července
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 21. července

Jednohubky k snídani - pátek 21. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Uzavření dálnice v American Truck Simulatoru, další tituly podporující zpětnou kompatibilitu Xboxu One, doprovodná knihy VR hry Arktika.1 a další zprávičky.

Reklama

Seznam titulů pro Xbox 360, které podporují zpětnou kompatibilitu Xboxu One, byl rozšířen o Virtua Fighter 2, Quantum Conundrum, Costume Quest 2 a Frontlines: Fuel of War.

VR titul Arktika.1 od tvůrců Metra ze studia 4A Games doprovodí eKniha s podtitulem My Name is Viktoria. Na svědomí ji má populární autorka Christie Golden, která spolupracuje i na scénáři hry.

Tvůrci American Truck Simulatoru s další aktualizací uzavřou pobřežní část dálnice Highway 1 v Kalifornii. V reálu je nyní neprůjezdná z důvodu masivního sesuvu půdy, a tak ji vývojáři znepřístupní i ve hře, aby reflektovali skutečné události. Ke zpřístupnění dojde až ve chvíli, kdy bude průjezdná i ve skutečnosti.

Blizzard všem hráčům připomněl, že jeho současné tituly nebudou od října podporovat operační systémy Windows XP a Windows Vista. Řeč je o hrách World of Warcraft, StarCraft 2, Diablo 3, Hearthstone a Heroes of the Storm. Overwatch tyto systémy nepodporuje už delší dobu.

Jestli se chcete vrátit k Doomovi a vyzkoušet uvolněný obsah všech DLC a další novinky v multiplayeru, možná vás potěší, že do 24. července můžete získávat dvojnásobné množství zkušenostních bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama