Jednohubky k snídani - úterý 25. července
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 25. července

Jednohubky k snídani - úterý 25. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Terry Crews v Crackdown 3, další detaily o posledním DLC pro Mafii 3, Devolver Digital zase vtipkuje, The Sims 4 možná pro Xbox One a další zprávičky.

Reklama

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy je i nadále králem týdenních žebříčků prodejů her ve Velké Británii. Remaster Crashovy trilogie nedokázala sesadit ani čerstvá střílečka Splatoon, která se umístila na druhém místě. Následuje GTA V (jak jinak), Mario Kart 8 Deluxe, Overwatch, Zelda: Breath of the Wild, Final Fantasy 12: Zodiac Age, FIFA 17, Fallout 4 a LEGO Worlds.

DLC Znamení časů pro Mafii 3 vychází během dnešního dne, což je důvod, proč jste možná včera stahovali masivní patch, který měl na Steamu 11,6 GB. K dispozici je také ukázka nových obleků pro Lincolna Claye.

Dnes vychází také aktualizace Operation Frontier Shield pro Titanfall 2, jejíž doménou je kooperativní horde mód Frontier Defense. Na oficiálním fóru si můžete přečíst kompletní seznam změn a novinek, které aktualizace přináší.

Terry Crews se možná nestal Doomfistem v Overwatch, ale uvidíme a uslyšíme ho v Crackdown 3 v roli komandéra Jaxona. Nyní se můžeme podívat, jak tahle postava vypadá.

The Sims 4 na konzole? Xbox One verzi z ničeho nic začal nabízet Microsoft Store. EA nové verze The Sims 4 zatím neoznámila, příležitost bude mít 21. srpna v rámci tiskové konference na Gamescomu.

Vydavatelská společnost Devolver Digital, která si ráda dělá z hráčů srandu a která proslula nesmírně vážnou a seriózní konferencí na letošní E3, se snaží získat práva na Malování ve Windows. Cílem je vytvořit temný restart nebo příběh o zrodu tohoto fenoménu.

Activision zase rozdává Supply Drops v multiplayeru Call of Duty: Infinite Warfare a Modern Warfare: Remastered. V první jmenované hře dostanete krabici v případě, že se do středy přihlásíte do hry. Pro remaster Call of Duty 4 platí nabídka až do neděle.

Něco nového na vás může čekat i v multiplayeru Call of Duty: Black Ops 3. V Black Marketu jsou nově k dispozici zbraně KVK 99m Assault Rifle a MAX-GL Launcher.

Fanoušci amerického fotbalu si budou moci nejnovější ročník od EA Sports koupit v balíčku s konzolí Xbox One S. Madden NFL 18 se bude prodávat v bundlu s S verzí s harddiskem 500 GB. Uvnitř naleznete standardní edici hry, bezdrátový Xbox One ovladač a několik bonusů. Cena byla stanovena na 279 dolarů. V přepočtu přes šest tisíc korun.

Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 zveřejnili nový screenshot ze hry, který ukazuje vesmírnu bitvu. Její součástí je korveta Corvus, která slouží jako mobilní základna jednotky Inferno v singleplayerové kampani.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama