Jednohubky k snídani - středa 26. července
Novinka Jednohubky k snídani - středa 26. července

Jednohubky k snídani - středa 26. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Bludiště v kukuřičném poli s motivem Anthem, lepší rozlišení Minecraftu na Switchi, komerční úspěch NBA Playgrounds a další zprávičky.

Reklama

Společnost Bandai Namco si v Evropě zaregistrovala značku Ninja Voltage. Otázka ale je, co přesně nás čeká.

V pátek byl spuštěn speciální komunitní server World of Warcraft, který měl dát hráčům šanci zakusit populární MMORPG ve stavu, v jakém se nacházelo v době expanze The Burning Crusade. Server byl však vypnut o pouhých 5 hodin po jeho spuštění, a to na žádost Blizzardu, který provozovatelům nařídil zastavení provozu.

Díky novému patchi podporuje Minecraft pro Switch rozlišení 1080p. To je ale k dispozici jen v dokovacím režimu, v ostatních režimech zůstává rozlišení 720p.

V Bohemia Interactive připravili pro fanoušky komunitní balíček Argo, který zahrnuje soundtrack, vlajky frakcí, tapety na plochu, vzory misí nebo reskiny vozidel pro použití v Armě 3. To všechno můžete stahovat z oficiálního webu.

Sportovní hře NBA Playgrounds se daří, tvůrci zaznamenali již 500 tisíc prodaných kopií, a to pouhých několik měsíců po květnovém vydání. Proto chystají nový obsah zahrnující další hráče, nový herní mód a další prvky.

Studio BioWare sponzorovalo vznik bludiště v kukuřičném poli v Edmontonu, a tak je bludiště upraveno tak, aby při pohledu shora byl jasně patrný motiv Anthem. Na tvorbu bludiště se můžete podívat díky speciálnímu videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama