Postavy z Fairy Tailu nebo anglický tým z Captaina Tsubasy
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Postavy z Fairy Tailu nebo anglický tým z Captaina Tsubasy

Postavy z Fairy Tailu nebo anglický tým z Captaina Tsubasy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále herní systémy z Pro Yakyuu Famisty 2020, čtvrtá Grisaia: Phantom Trigger na Switchi a jaký vůbec bude nový Dragon Quest?

Reklama

Fairy Tail

Koei Tecmo a vývojáři z Gustu vypustili nový trailer k herní adaptaci Fairy Tailu, ve kterém nám představují nejen hlavní postavy, ale také nové funkce hry, jako jsou Character Stories. Jde o originální události, které jsou zasazeny do různých míst po celém městě a také v cechu. Díky nim si prožijete, nebo budete svědky, překvapující scény s různými postavami. Díky tomu si s nimi posílíte vazby a můžete získat nové dovednosti.

Fairy Tail vyjde pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC 30. července v Evropě a Japonsku a pak 31. července v Severní Americe. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco představilo dva další postavy z různých fotbalových týmů ze hry Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Tentokrát jde o Robsona z England Junior Youth a Robson z Italian Junior Youth.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro 28. srpna a vy si ji už teď můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Dragon Quest

Postavy z Fairy Tailu nebo anglický tým z Captaina Tsubasy

35 číslo časopisu Weekly Jump má obsahovat "nové informace o určitém novém titulu". A podle všeho by mohlo jít o nový Dragon Quest.

Weekly Jump vychází v Japonsku pravidelně každé pondělí, ale informace z časopisu už obvykle unikají o několik dní dopředu. V tomto případě je to trochu zamotané. Info které uniklo se váže k 32 číslu, které vyjde 13. července. A to má obsahovat náznak dalších informací, které budou prozrazeny v 35 čísle Weekly Jumpu z by mělo být vydáno buď 3. nebo 10. srpna (datum není úplně jasné, protože 20. července je v Japonsku svátek a časopisy nemusí být v ten den vydány).

Pokud jde o to, o jaký titul by mohlo jít, existuje již teď celá řada možností. Třeba nový Dragon Quest Monsters, která byl ohlášen již v listopadu 2018 (ale od ledna jsou s vývojem nějaké problémy) nebo nový Dragon Quest: The Adventure of Dai nazvaný Tamashii no Kizuna, Xross Blade nebo Infinity Strash. Taky může jít o nový Dragon Quest HD titul, který Square Enix oznámil v červnu 2019, pak možná Dragon Quest XII nebo dokonce remake Dragon Questu IX.

No uvidíme.


Pro Yakyuu Famista 2020

Teď se díky Bandai Namca seznámíme prostřednictvím nového traileru na Pro Yakyuu Famistu 2020 s herními systémy.

Vydání Pro Yakyuu Famisty 2020 je naplánováno pouze v Japonsku a to pro Switch na 17. září.


Grisaia: Phantom Trigger Vol. 4

Prototype vydá čtvrtý díl vizuálního románu Grisaia: Phantom Trigger Vol. 4 přes e-shopu Nintenda pro Switch letos v létě. Grisaia: The Phantom Trigger Vol. 1 a 2 jsou na Switchi už nyní k dispozici pro a Grisaia: Phantom Trigger Vol. 3 má vyjít 22. července.

Série Grisaia: Phantom Trigger je kinetický vizuální román, což znamená, že se příběh nijak nevětví. O 4 díl se také postaral umělec Akio Watanabe a spisovatel Ryuta Fujisaki.

Postavy z Fairy Tailu nebo anglický tým z Captaina Tsubasy

Zdroj: Koei Tecmo, Bandai Namco, Ryokutya2089, Games Talk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama