Arcania: Gothic 4 hned ve třech verzích
Novinka Arcania: Gothic 4 hned ve třech verzích

Arcania: Gothic 4 hned ve třech verzích

Michal Burian

Michal Burian

1

Vydání dalšího dílu RPG ságy Gothic se nezadržitelně blíží, a tak společnost Comgad nyní odhaluje podrobnosti o jednotlivých edicích, ve kterých bude hra Arcania: Gothic 4 k sehnání.

Reklama

Kompletní tisková zpráva:

Jak je u společnosti Comgad (dříve CD Projekt Czech) zvykem, snaží se učinit už standardní verzi hry co nejlákavější. Slušivá širší DVD krabička s kartónovým přebalem tedy bude kromě DVD s hrou obsahovat nejen tištěný manuál, ale také knížečku s povídkami ze světa Gothic. Hra samotná přitom bude k dispozici nejen s českými titulky, ale také v původní anglické verzi. To vše přitom za vynikající cenu 999,- Kč / 36,99 €.

Vedle standardní verze však bude na pultech obchodů také verze sběratelská, která bude o poznání bohatší. V exkluzivní krabici najdete navíc ještě osmdesátistránkový artbook s kresbami z hry, soundtrack se třemi desítkami skladeb a tričko s herní tematikou. Sběratelská edice bude v prodeji za 1499,- Kč / 54,99 €. Tato edice bude kusově velmi omezena a lze předpokládat, že vzhledem k velkému zájmu o ni bude k sehnání pouze v předprodeji.

Kromě standardní a sběratelské edice budou u vybraných prodejců k dispozici také limitované edice. Jejich obsah je bohatší než u standardní verze, aniž by se to však projevilo na zvýšené ceně. Za svých 999,- Kč / 36,99 € (či ještě méně) tak dostanete několik dárků navíc. Avšak pozor - limitované edice jsou určeny jen pro včasné předobjednávky; po jejich rozebrání budou k dispozici už jen standardní verze. Informace o obsahu a dostupnosti limitovaných edic hry Arcania: Gothic 4 zveřejní přímo samotní prodejci.

PC hra Arcania: Gothic 4 vyjde na českém a slovenském trhu v české verzi za cenu 999,- Kč/36,99 € v půlce října. Kusově omezená sběratelská edice vyjde za cenu 1499,- Kč / 54,99 €. V prodeji bude též anglická verze pro platformu Xbox360, jejíž doporučená cena byla stanovena na 1399,- Kč/50,99 €. PS3 verze hry Arcania: Gothic 4 vyjde v prvním pololetí příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama