Comgad připravuje na podzim množství titulů s českou lokalizací
Novinka Comgad připravuje na podzim množství titulů s českou lokalizací

Comgad připravuje na podzim množství titulů s českou lokalizací

Michal Burian

Michal Burian

10

V současné době pracují dohromady na 14 projektech. O které jde?

Reklama

„Příroda se možná už chystá ke spánku, ale my rozhodně ne! Pro všechny hráče máme skvělou zprávu - pro tento podzim jsme připravili ohromné množství titulů s českou lokalizací!“ začala dnešní tisková zpráva společnosti Comgad.

„Náš tým překladatelů pracuje dnem i nocí, abyste si mohli dopřávat herní zážitky v rodném jazyce. A pod vedením nezdolného a nejspíš nikdy nespícího Filipa Ženíška jim to jde výborně od ruky:

Náročnější sezónu naše lokalizační oddělení asi ani nepamatuje. Nejen že připravujeme všechny tyto zmíněné tituly, ale ještě tu máme pár neoznámených a do toho pracujeme i na projektech pro naše klienty, kteří si překlady do češtiny objednávají u nás. Všehovšudy teď pracujeme na 14 titulech. Ale to o tom spánku jsou samozřejmě jen takové řečičky, protože sami dobře víme, že kvůli jeho nedostatku neuroreceptory ztrácejí citlivost vůči serotoninu a noradrenalinu, což zhoršuje kognitivní funkce, a to si přece nemůžeme dovolit. Odesláno ve 4:28 ráno.

A na co se tedy můžeme těšit? Češtiny se dočká očekávané postapokalyptické fantasy RPG ELEX (ale pouze PC verze) od tvůrců série Gothic (vzhledem k lehce poškozenému stroji času je možné, že se čeština k této hře netrefí přesně do dne vydání hry a dorazí o pár dní později). Jako mistrovský zloděj, kterého posedl prastarý, česky mluvící démon, budete slídit v nehostinném světě plném záhadné technologie a pověr z období temna ve hře Seven: The Days Long Gone, na které se podíleli někteří z tvůrců kultovního Zaklínače.

Česky se proletíme v kokpitu s Heliborne, kde bude exkluzivní DLC přidávající českou kamufláž, a pár českých handgranátů odpálíme ve strategii Blitzkrieg 3 Deluxe Edition. Již tradičně se čeština dostane i k motykám ve Farming Simulator 17: Platinum Edition a přežívat o chlebu a češtině budeme také v retro-futuristickém Symmetry. Comgad myslí i na milovníky velkých trucků, takže budete moci česky cestovat jak po Evropě v rozšíření Euro Truck Simulator 2: Itálie, tak po Americe v rozšíření American Truck Simulator: Nové Mexiko.

Trochu jiný druh putování, a to po sférách, pak nabídne osvědčená klasika Planescape: Torment Enhanced Edition, kterou si budete moct zahrát ve své mateřštině díky komunitnímu překladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama