Jízdní řád konferencí na E3 2016
Speciály Článek Jízdní řád konferencí na E3 2016

Jízdní řád konferencí na E3 2016

Michal Burian

Michal Burian

81

Už v neděli to vypukne. Souhrn jednotlivých konferencí s časy a také to, co můžete od jednotlivých společností očekávat.

Reklama

Blíží se největší a nejočekávanější herní svátek na světě. V neděli vypukne ostře sledovaná E3 2016 v Los Angeles, kde se ukážou všechny vydavatelské společnosti a tvůrčí celky. Společně nám ukážou své připravované hry a odhalí novinky.

Níže se dozvíte přesné časy jednotlivých tiskových konferencí a také přehled toho, co vše můžete od jednotlivých výrobců očekávat. Není pochyb o tom, že toho bude hodně.

Neděle, 12. června

Electronic Arts - 22:00

Pondělí, 13. června

Mafia 3 - 02:30Bethesda - 04:00 Microsoft - 18:30 PC Gaming Show - 20:30 Ubisoft - 22:00

Úterý, 14. června

Sony - 03:00 Nintendo - 18:00

*Časy konferencí pocházejí z oficiální stránky E3. Pokud by se náhodou něco změnilo, budeme vše aktualizovat. Pár hodin před zahájením konference na Zing.cz naleznete novinku s přímým přenosem.

Všechny tiskové konference budete moci sledovat živě na Zing.cz.

Electronic Arts

V EA se rozhodli, že nebudou mít tradiční tiskovou konferenci před začátkem E3. Místo toho si uspořádají vlastní v rámci EA Play v Los Angeles a Londýně. I tuto show budou moci sledovat hráči po celém světě živě. Jisté je, že uvidíme bitvu z multiplayeru Battlefieldu 1, stejně tak se bude mluvit o Titanfallu 2, Mass Effectu: Andromeda, FIFA 17, NHL 17, NBA Live 17 a pravděpodobně se dozvíme detaily o adrenalinových závodech od Criterion Games a snad i o tajemném Star Wars titulu od Visceral Games (akční adventura, podílí se na ní ex-scénáristka Uncharted).

Bethesda

Bethesda je menší záhadou. Počítat můžeme s Dishonored 2, BattleCry, The Elder Scrolls: Legends a možná dojde na nového Wolfensteina, horor The Evil Within 2, znovuzrození Prey 2 nebo něco jiného.

Microsoft

Dojde k odhalení nového Xboxu? Dle nepotvrzených informací má Microsoft chystat hned dvě nové verze konzole Xbox One. První má být tenčí model stávajícího Xboxu One, zatímco ten druhý mnohem výkonnější konzole, která má vyjít až v příštím roce.

Vraťme se ale k hrám, potvrzena byla ukázka ze strategie Halo Wars 2 od Creative Assembly (tvůrci Total War), Gears of War 4, Crackdown 3, ReCore, Scalebound nebo nová Forza, s největší pravděpodobností Forza Horizon 3.

PC Gaming Show

V minulém roce byla PC Gaming Show dost ukecaná, přesto jsme byli svědky několika světových exkluzivit. Letos svou přítomnost potvrdily společnosti Bohemia Interactive, Nexon, Relic, Paradox Interactive, Sega, Square Enix, Microsoft, Oculus, NovaQuark a další.

Ubisoft

Tisková konference Ubisoftu bude ve znamení oficiálního představení Watch Dogs 2. Dále se můžeme těšit na South Park: The Fractured But Whole, For Honor, Ghost Recon: Wildands, Eagle Flight či rozšíření The Division. Pokud se vám to zdá málo, tak má Ubisoft i nějaká ta překvapení.

Sony

Stejně jako Microsoft, i Sony má chystat vylepšenou verzi konzole PlayStation 4. Pokud spekulace byly pravdivé, tak se vše dozvíme v úterý brzy ráno. Krom toho uvidíme v pohybu akční RPG s mechanickými dinosaury Horizon: Zero Dawn od autorů Killzone, stále odkládanou adventuru The Last Guardian, rozporuplné závody Gran Turismo Sport, No Man's Sky, Call of Duty: Infinite Warfare od Activisionu a jisto jistě dojde i k nějakému tomu překvapení. Stejně tak se bude mluvit o PlayStation VR a připravovaných hrách.

Nintendo

Nintendo nemá v plánu představit světu svou novou konzoli. Místo toho se bude snažit potěšit své příznivce ukázkami z připravovaných her: Pokémon Sun a Moon, Legend of Zelda, Zero Time Dilemma, Pokémon Go a dalších.

Všichni ostatní

K tomu všemu si připočítejte ještě další společnosti, které budou během E3 postupně zveřejňovat své novinky z her. V tomto seznamu určitě bude Deus Ex: Mankind Divided, Civilization VI, Hitman, Mafia 3, Persona 5, Syberia 3, LawBreakers, Final Fantasy VII Remake, Shadow Warrior 2, Moto Racer 4, WRC 6, The Surge a mnoho dalších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama