Videa: We Happy Few, The Surge, Syberia 3
Novinka Videa: We Happy Few, The Surge, Syberia 3

Videa: We Happy Few, The Surge, Syberia 3

Michal Burian

Michal Burian

4

A ještě závody WRC 6 i ve virtuální realitě a ReCore.

Reklama

Včera oficiálně skončil veletrh E3 v Los Angeles. Kromě tiskových konferencí velikánů jsme se dočkali několika dalších překvapení. V průběhu následujících dnů se budou objevovat další zajímavosti. Jednou z nich jsou i gameplay videa z připravovaných her. Pojďme se podívat na šest her.

We Happy Few

Když se podíváte na sedmnáctiminutovou ukázku z We Happy Few od IGN, tak se vám s největší pravděpodobností vybaví BioShock. Přesně tak na nás nová adventura od tvůrců titulu Contrast působí. We Happy Few se odehrává v retro-futuristickém městečku v Anglii ve stylu minulého století. Město bude procedurálně generované a plné obyvatel. Hráč bude mít za úkol splynout s ostatními obyvateli. Ti totiž nemají rádi lidi, kteří nedodržují jejich zvláštní pravidla. Všichni v městečku jsou pod vlivem drogy. Vy budete jediný člověk se zdravým rozumem. Budete se muset vyhnout problémům, využívat stealth, dávat pozor na pasti a vyrábět zbraně.

We Happy Few vyjde 26. července pro Xbox One, poté bude následovat PC verze, nebude vyžadovat Windows 10. Ještě později dojde i na PS4.

The Surge

Nemáte dost hardcore RPG her? Tak to bedlivě sledujte The Surge od Deck 13, kteří po Lords of the Fallen ve spolupráci s Focus Home Interactive chystají Dark Souls v exoskeletonech. Tak by se ve zkratce dala popsat hra The Surge, kde se máme setkat s inovativními bojovnými mechaniky s unikátním systémem pro progres hlavní postavy - modulární upgrady, viscerální boj a mnoho dalšího.

The Surge vyjde v roce 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Absolver

Absolver je nové bojové online RPG od Devolveru. Ve hře se stanete maskovaným Prospectem. Tenhle člověk přijal posvátný slib a připojil se k elitnímu sboru bojovníku, kteří se starají o udržení stability ve světě. Hráči budou prozkoumávat zapomenutá, respektive opuštěná místa říše Adal, kde budou bojovat. Během své cesty se budete učit nové bojové styly a útoky. Postupně se dostanete k lepším zbraním, schopnostem a celkové výbavě, včetně brnění. Bitvy mezi bojovníky mají být intenzivní a probíhat v reálném čase. Hodně bude záležet na tom, jak dobře máte svou postavu vybavenou, co se naučila a podle toho budete volit bojový styl. Připraveny budou PvE a PvP boje v arénách.

Absolver je ve vývoji na rok 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Syberia 3

Adventura Syberia 3 na E3 v Los Angeles ukázala nové demo, které vám dá dobrou představu o tom, co můžete od hry očekávat. Kromě dobrodružství nebudou chybět 3D hádanky a různé záhady.

Syberii 3 očekávejte v letošním roce ve verzích pro PC, PS4, Xbox One, Mac, iOS a Android.

WRC 6

Codemasters s DiRT Rally ukázali, jak se tyhle hry mají dělat. Ve spolupráci s komunitou vytvořili velmi povedené rallye závody, které baví na počítačích i konzolích. V loňském roce jsme se dočkali velké změny, italský tým Milestone u kormidla oficiálních WRC závodů vystřídalo studio Kylotonn, které se s WRC 5 moc nepředvedlo. Letos to chce napravit s WRC 6. Zda se jim to alespoň trošku daří, se můžete přesvědčit ve třech videích níže, poslední ukazuje hraní s virtuální realitou.

WRC 6 přijede na podzim na PC, PS4 a Xbox One.

ReCore

Akční adventura ReCore od tvůrců Metroid Prime se na E3 ukázala nejen v gameplay traileru, ale rovněž si mohou přítomní novináři titul zahrát. Dokážete přežít v apokalyptickém světě? Pomáhat vám bude robot.

ReCore vyjde 13. září na Xbox One a PC s Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama