Kingsglaive: Final Fantasy XV v novém E3 traileru
Final Fantasy XV Novinka Kingsglaive: Final Fantasy XV v novém E3 traileru

Kingsglaive: Final Fantasy XV v novém E3 traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Film se bude promítat pouze ve vybraných kinech.

Reklama

Poslední díl série Final Fantasy k sobě přitahuje chtěnou i nechtěnou pozornost. Pro některé z fanoušků jde o další skvost do sbírky, ale najdou se i tací, kteří jim skoro opovrhují. Možná že se Square Enixu podaří skóre vylepšit jiným způsobem, na podporu hry připravují mimo jiné také CG film Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Ten bylo možné vidět na letošní E3 v podobě nového traileru. V Severní Americe se tento snímek bude promítat od 19. srpna pouze ve vybraných kinech a následně vyjde na Blu-ray discích letos na podzim. Jak to vypadá s evropskou produkcí, zatím nevíme, ale minimálně Blu-raye by u nás měly být k sehnání.

Magické království Lucis je domovem posvátného Crystalu, ale zájem má o něj také říše Niflheim, která se nezastaví vůbec před ničím. Díky tomu již velmi dlouho zuří mezi oběma zeměmi válka.

Král Regis (Sean Bean) z říše Lucis posílá elitní skupinu vojáků Kingsglaive. Nyx Ulric (Aaron Paul) a jeho věrní se zastaví před korunním městem Insomnia a snaží se zastavit neúprosný pokrok císařské armády Niflheim.

Před drtivou vojenskou sílou říše ale může král Regis zachránit své království jen tím, že přijme ultimátum. Musí podstoupit všechny své země mimo korunovačního města. Díky tomu také znovu uvidí svého syna prince Nocta, lady Lunafreyu, bývalou princeznu Tenebrae (Lena Headey), kteří jsou ale nyní v zajetí Niflheimu. Ačkoli sám král připouští, že pokud bude chtít říše dosáhnout svých cílů, tak se zřejmě nezastaví vůbec před ničím, může jim v tom nakonec zabránit právě a jedině Kingsglaive.

Níže se ještě můžete podívat na video z pořizování anglického dabingu filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama