Lokalizace.net plně přebírají práci na překladu Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy Novinka Lokalizace.net plně přebírají práci na překladu Hogwarts Legacy

Lokalizace.net plně přebírají práci na překladu Hogwarts Legacy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

89
Platformy Windows PC

Změnu přinesla situace posledních dní.

Reklama

Situace okolo strojové češtiny do akčního RPG Hogwarts Legacy byla v posledních dnech opravdu divoká. Dnes přišel tým Lokalizace.net s oznámením: "Bohužel vám totiž musíme oznámit, že se hlavní hnací síla skupiny Charlottiny češtiny, zkušená překladatelka Charlotte, rozhodla stáhnout z naší malé lokalizační scény. Společně s ní se z pochopitelných důvodů rozhodlo od projektu odstoupit vícero zkušených členů týmu, jejichž absence je pro překlad velikou ztrátou."

Lokalizace.net plně přebírají práci na překladu Hogwarts Legacy

Přestože bude tento krok pravděpodobně znamenat snížení tempa u vývoje češtiny pro Hogwarts Legacy , jež měla být původně společným dílem týmu Charlottiny češtiny a Lokalizace.net, nakonec se jí druhá skupina tvůrců rozhodla nezahodit a přeci jen realizovat. Jak však tvůrci prezentují, stále může být ve vzduchu pomyslný Damoklův meč: "Všechny zájemce o tuto češtinu ale důrazně upozorňujeme, že ze strany autorů hry stále přetrvává reálné riziko zákazu zveřejnění české lokalizace, což bychom samozřejmě plně respektovali a češtinu tak nakonec vůbec nevydali."

V jejich práci jim samozřejmě držíme palce. Pokud jde o lokalizace z dílen Charlottiny češtiny, tak ty se přesouvají pod křídla týmu Lokalizace.net, který se pokusí projekty dokončit. Jak si však můžete přečíst ve výše přiloženém obrázku, vzhledem k počtu připravovaných projektů však nic neslibuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama