Simíci na konzole a jak je to s BioShockem?
BioShock Novinka Simíci na konzole a jak je to s BioShockem?

Simíci na konzole a jak je to s BioShockem?

Michal Burian

Michal Burian

8

Dočkáme se příští týden oznámení nového dílu nebo alespoň kolekce předchozích?

Reklama

Pokračujeme ve žhavých spekulacích, které budou buď potvrzeny, nebo smeteny ze stolu již začátkem příštího týdne na tiskových konferencích jednotlivých společností v rámci E3.

Populární Simíci si užívají pozornosti na počítačích, kde se jim podle všeho opět skvěle daří. Na tisovce EA v neděli večer by mělo být oznámeno The Sims 4 ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Na pultech obchodů se mají objevit na podzim 2016. Dává to smysl, The Sims 3 vyšlo i na PS3, X360, Wii U, 3DS nebo DS. Tuto skutečnost malinko sráží další nepodložené informace zmiňující se rovnou o The Sims 5 pro PC i konzole. To se nám ale nezdá, pravděpodobnější je příchod dalších placených balíčků a konzolové verze. Pokud dojde k oznámení The Sims 5, budeme hodně překvapeni.

O kolekci BioShocku se toho napsalo již mnoho. Insider Shinobi602 bere BioShock Collection pro PC, PlayStation 4 a Xbox One za hotovou věc, ostatně vypovídají o tom i jednotlivé ratingy. Oproti tomu neočekává na E3 žádný nový díl BioShocku. Je to prosté, studio Irrational Games se značně změnilo a pracuje na menších projektech. S největší pravděpodobností vydavatelství Take-Two přenechalo značku jinému tvůrčímu celku.

Připomeňme, že kolekce BioShocku má obsahovat BioShock, BioShock 2 a BioShock Infinite ve vylepšeném grafickém kabátku a pravděpodobně se všemi dodatečnými balíčky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama