Survival akce Days Gone láká na otevřený svět
Days Gone Novinka Survival akce Days Gone láká na otevřený svět

Survival akce Days Gone láká na otevřený svět

Michal Burian

Michal Burian

31

Od tvůrců Syphon Filter. Zombíci, všude samé zombie! <strong>Aktualizováno o nové detaily</strong>.

Reklama

Po novém God of War s vousatým Kratosem a jeho synem následuje druhé překvapení. Tím je akce Days Gone odehrávající se v otevřeném světě v poušti na pacifickém severozápadě, dva roky po vypuknutí globální pandemie, která zdecimovala svět, zabila všechny a proměnila je v miliony nemyslících, divokých tvorů, připomínají zombie.

Ocitnete se ve světě s omezenými prostředky, násilím a vraždami. V kůži Deacona St. Johna, nájemného vraha a tuláka žijícího v poušti mimo civilní tábory. Deacon v tomto nemilosrdném světě využívá svých dovedností získaných před apokalypsou a projíždí poušť na své motorce.

Studio Sony Bend (tvůrci Syphon Filter) slibuje velký otevřený svět představující nebezpečné pouštní prostředí plné hřebenů, hor, jeskyň, útesů a řek. Dále dynamickou umělou inteligenci, vyrábění zbraní a nástrojů a ohromující grafický vizuál díky využití technologie Unreal Engine 4 - realistické efekty počasí s deštěm, větrem nebo dokonce sněhem, společně s denním a nočním cyklem, který bude mít dopad na hratelnost.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama