Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (32.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (32.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (32.týden)

Redakce

Redakce

6

Máme tu prostředek srpna, do konce prázdnin zbývá nějakých těch pár týdnů a vy právě čtete náš týdenní souhrn toho nejzajímavějšího, co se na Zingu za tu dobu událo. Opět se můžete těšit na nadílku informací a novinek ze světa her, každodenní články, nová videa v HD kvalitě a samozřejmě kupu čerstvý galerií. Tak na co ještě čekáte?

Reklama

Určitě vám neuniklo, že se celý srpen nese v duchu veleočekávaného pokračování Mafie. Téměř všechny sekce portálu jsou jí prolezlé, vidět ji můžete i na pozadí. Především jsme vám ale nabídly speciály zaměřující se na první díl, stejně tak i dojmy z dema i preview verze, jež se staly nejčtenějším speciálem vůbec. Takže připoutat a do toho!

Novinky

Pondělí se neslo v duchu Mafia 2. Informovali jsme vás totiž, že demoverze bude v češtině, o zajímavé facebook aplikaci a odpoledne jste se mohli dočíst, co demo nabídne za misi a jaké bude omezení. Dočkali jsme se další porce zajímavých artworků z Deus Ex: Human Revolution, ohlášení arkádových závodů Cargasm nebo hororu Contagion. Dále potěšila zejména Jade Raymond, která oznámila, že se studio Ubisoft Montreal rozšiřuje a chystá velké věci.

Úterý začalo netradičně velmi brzy. Pětadvacet minut po půlnoci jsme vám přinesli první gameplay záběry a informace z multiplayeru Call of Duty: Black Ops. Ráno se neslo ve znamení Medal of Honor, v online režimu totiž budete moci hrát za Talibance. Pokračovali jsme Mafií 2, a to konkrétně vydáním demoverze pro PC a přesnými časy, kdy se dočkají na Xbox Live a PlayStation Network.

Dozvěděli jsme se také o Dragon Age 2, jenž bude bez taktického pohledu na bojiště a dokonce se přemýšlí také o Alan Wake 2. Odpoledne jste si mohli přečíst detaily o sběratelské edici Assassin’s Creed: Brotherhood, odhalen byl Tony Hawk: SHRED, Call of Duty 8 bude inspirováno skutečností a opomenout nemůžeme ani zajímavé detaily o příběhu Batman: Arkham City.

Středa také nabídla pořádnou dávku informací z herního světa – Fallout: New Vegas s talentovanými dabéry, Další střípky o Batman: Arkham City + scany, Metal Gear: Rising bude mít málo společného s původní sérií, Mafia 2 – česká verze traileru a artworky, Mafia II - Konzolové sběratelské edice bez češtiny, THQ mluví o placeném multiplayeru, Pracuje Gearbox na Duke Nukem: Forever? a Football Manager 2011 odhalen + první informace.

Ve čtvrtek nám bylo sděleno, že DOOM 4 dorazí dřív než ohlášené RAGE, Borderlands se dočká nového DLC, R.U.S.E. s nášupem nových trailerů a galerií, Epic chystá na GamesCom cosi velkého, SE a Playstation: herní telefon na bázi Androida, Test Drive Unlimited 2 odsunuto na příští rok, Stronghold 3 stále žije a Irrational Games představuje BioShock: Infinite + trailer a galerie.

V posledním pracovním dnu v týdnu, tedy v pátek, jste si mohli prohlédnout představenou speciální edici Call of Duty: Black Ops. A dále iPhone/iPad verzi RAGE, která běží při 60ti FPS, id Tech 5 engine pouze pro Bethesdu, Jen v USA se prodalo 721 tisíc kusů StarCraftu 2, Call of Duty: Black Ops se zombíky, Fable III nabídne novou zkušenost + galerie, Tony Hawk: Shred o Vánocích, Tropico 4 odhaleno + galerie, F1 2010 pro Evropu potvrzena na září nebo datum vydání Crysis 2 odhaleno.

I víkend byl na novinky bohatý a dá se říci, že opravdu potěšil. Nejvíc vás zajímala novinka o potvrzení pokračování post-apokalyptické střílečky S.T.A.L.K.E.R. Dále jste se mohli dozvědět o chystaných demoverzí pro NHL 11 a H.A.W.X. 2, Crysis 2 láká na multiplayer a rozbořený New York, Techland upřesňuje datum vydání nail´d, RAGE: nadílka detailů a informací + datum vydání a Eidos uklidňuje fanoušky Deus Ex.

Články

Jak už bylo napsáno výše, tento týden jsme pro vás měli od každé sekce trochu, největší nápor však směřoval ze strany speciálů a obou dílů akční adventury Mafia. Začátek týdne jsme odstartovali brzkým preview na závody Colin McRae DiRT 3, které by se měly vrátit ke kořenům. Pokračovali jsme neméně očekávaným Halo: Reach a recenzí na nejprodávanější strategii všech dob – StarCraft II.

Od čtvrtka se už zbytek týdne a až na preview Darkspore nesl kompletně v duchu Mafie. Především jste si mohli přečíst naše zážitky z preview verze, kterou jsme měli možnost spatřit a zahrát v dílnách Cenegy. Zkrátka nepřišel ani víkend, ve kterém dorazili dojmy z veřejného dema a retrospektivní exkurze do první dílu, ve které jsme vám přiblížili všechny postavy.

Videa

I 32. týden byl na videa a trailery hodně úrodný. Pokud si nechcete nechat ujíst ani jedno video, tak neváhejte a navštivte naší sekci. My jsme se rozhodli, že vám nabídne jen několik opravdu pikantních videí. Doporučujeme vám se podívat na multiplayer teaser z Call of Duty: Black Ops, českou verzi Boom Boom Boom traileru Mafia 2, první vývojářský deníček Assassin's Creed: Brotherhood, Preview videoblog Mafia 2, BioShock Infinite - Announcement Trailer, F.E.A.R. 3 - Gamescom 2010 Trailer, Enslaved - GamesCom 2010 Trailer, Deus Ex: Human Revolution - Gamescom 2010 Gameplay Trailer, nail'd - GamesCom 2010 Trailer a The Lord of the Rings: War in the North - GamesCom 2010 Trailer.

Obrázky

Již tradičně neustále sledujeme mediální dění a přinášíme vám nejaktuálnější screenshoty a média všeho druhu. I tento týden jsme tak pro vás aktualizovali spoustu galerií, které najdete níže. Chybět nemohly ani nové příspěvky v katalogu, jenž pro vás neustále rozšiřujeme. Tam najdete galerie zbrusu nové (od stránku 3 až po první).

Deus Ex: Human Revolution

Halo: Reach

Knights Contract

Kingdom of Amalur: Reckoning

Batman: Arkham City

Mafia 2

Colin McRae: DiRT 3

R.U.S.E.

Shaun White Skateboarding

LEGO Universe

Borderlands

Need for Speed: Hot Pursuit

Mindjack

Fable 3

Stronghold 3

Brink

Fallout: New Vegas

Hunted: The Demon´s Forge

Rage

Crysis 2

Star Wars: The Force Unleashed 2

Mafia

Tekken x Street Fighter

Závěr

Tím dnešní výpis končí. Nezapomeňte se vrátit i příští týden pro další nadílku čerstvých informací a médií ze světa her. A na co se můžete těšit? Například pro vás máme recenzi Crackdown 2, preview nového Drivera a především úplné pokrytí herní výstavy GamesCom, která začíná ve čtvrtek 19.srpna, včetně živého přenosu. Již teď ale můžete narazit na náš panel v levé části homepage. Přejeme hezký zbytek víkendu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama