Comgad ohlašuje spolupráci s JoWooDem
Treasure Island Novinka Comgad ohlašuje spolupráci s JoWooDem

Comgad ohlašuje spolupráci s JoWooDem

Michal Burian

Michal Burian

Společnost Comgad s radostí oznamuje prohloubení spolupráce s rakouským vydavatelstvím JoWooD, díky němuž na český a slovenský trh ještě letos přinese osm nových titulů, včetně nejnovějšího datadisku pro historickou simulaci The Guild 2 a kompletní kompilace velice úspěšného mixu trategie a RPG Spellforce 2.

Reklama

"Navázání užších vztahů s JoWooDem je pro nás podstatné nejen z důvodu rozšíření portfolia a upevnění naší pozice na trhu," říká Pavel Mondschein, ředitel vydavatelské sekce Comgadu, "ale také proto, že JoWooD je jedním z mála vydavatelství, jež považuje PC za svou prioritní platformu. Navzdory aktuálním trendům je totiž PC na českém a slovenském trhu stále dominantní herní platformou a nějakou dobu ještě bude. Partnerství s JoWooDem proto vidíme jako důležitý strategický krok," dodává Mondschein.

Comgad již před časem ohlásil na letošní rok vydání dvou špičkových RPG od JoWooDu - Arcania: Gothic 4 a Torchlight, přičemž obě dvě vyjdou v profesionální české verzi. Nyní tento seznam rozšiřuje o níže uvedených osm titulů.

The Guild 2: Renaissance (PC) - srpen 2010Raiden Fighter Aces (X360) – srpenTreasure Island (PC) - srpen 2010Wildlife Camp (PC) - srpen 2010Jekyll & Hyde (PC) - srpen 2010Haunted (PC) - říjen 2010Book Of Unwritten Tales (PC) - říjen 2010Spellforce 2: Platinum Edition (PC) - listopad 2010

Podrobnosti o jednotlivých hrách přinese Comgad později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama