JP scéna: novinky o Prison Princess, Ys VIII nebo Katana Kami
Novinka JP scéna: novinky o Prison Princess, Ys VIII nebo Katana Kami

JP scéna: novinky o Prison Princess, Ys VIII nebo Katana Kami

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III dorazí také na PC, Winning Post 9 v novém traileru a další.

Reklama

V dnešních novinkách z japonské herní scény se podíváme, co všechno čeká PC platformu, ale zároveň se můžete těšit na několik prvotních trailerů.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III vyjde 23. března na PC. Zakoupit jej můžete pouze digitálně přes Steam a GOG. Vydání PC verze má na starosti NIS America, která tuto informaci oznámila na PAX South 2020 a o portování se postarali Engine Software a PH3 Games.

Hráči, kteří si zakoupí PC verzi do 30. března, obdrží jako bonus ke stažení bezplatný kosmetický obsah.

RPG The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III poprvé vyšlo v Japonsku pro PlayStation 4 28. září 2017 a 22. října 2019 v Severní Americe a v Evropě. Verze pro Switch má vyjít 19. března 2020 v Japonsku a letos na jaře pak v Severní Americe a v Evropě.


Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Vydavatel NIS America připravil velkou aktualizaci pro PC verzi RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana (naše recenze zde). Ve spolupráci s PH3 Games se postarali o zlepšení grafiky, výkonu, stability a uživatelského rozhraní a také přidává experimentální kooperativní režim.

Na vypisování kompletního seznamu oprav a zlepšení zde není prostor, protože toho je opravdu hodně. Pokud vás zajímají všechny informace, podívejte se na tento seznam.

JP scéna: novinky o Prison Princess, Ys VIII nebo Katana Kami

Katana Kami: A Way of the Samurai Story

Vydavatel Spike Chunsoft a vývojáři ze studia Acquire vydali přehledový trailer k akčnímu šermířské RPG Katana Kami: A Way of Samurai Story, která je spin-offem série Way of the Samurai.

Katana Kami: A Way of Samurai Story vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam) 20. února. Hra sice ještě nebyla oficiálně oznámena pro západ, ale již získala hodnocení pro australský trh.

Katana Kami je klasickým hack'n'slash RPG, kde jsou vaše pohyby a útoky výrazně ovlivněny katanou a typem zbraně, kterou jste se vybavili. Díky tomu můžete vystřídat různé bojové styly. V připraveném dungeonu, do kterého můžete vstoupit i v noci, je svět fantazie zobrazen v izometrickém pohledu v japonském stylu a narazíte na hordy nepřátel v podobě zlých duchů řek a hor. Jedná se o automaticky generovaný dungeon, jehož rozvržení se mění při každém vstupu a nabízí tak svěží pocit z hraní pokaždé bez ohledu na to, kolikrát jej projdete.


Prison Princess

Qureate vydali debutový trailer k únikové hře Prison Princess, která vyjde pro Switch prostřednictvím Nintendo eShopu celosvětově 30. ledna.

Hráč musí v tomto vizuálním románu provést dvě zajaté princezny hradem, vyřešit různé hádanky a utéct z hradu démonického krále. Volba, kterou hráči učiní, rozhodne nejen o osudech princezen, ale jejich království.


Kandagawa Jet Girls

Společnost Marvelous vydala jednominutové video jako upoutávku na stahovatelný obsah "Ikaruga and Yomi" a "Ryobi and Ryona" pro závodní hru Kandagawa Jet Girls, která je v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4. Západní vydání je zatím v nedohlednu.

Upřímně řečeno, sérii Senran Kagura jsem měl docela rád, ale tyhle poslední spin-offy mne moc nenadchly.


Winning Post 9 2020

Společnost Koei Tecmo vydala debutový trailer pro simulátor dostihových závodů Winning Post 9 2020, který v Japonsku vychází pro PlayStation 4, Switch a pro PC 12. března.

Winning Post 9 2020 oživuje systém manželství a následnovnictví, vylepšuje propojení a vazby příkazů (lze provést na obrazovce každého závodního koně a vybírat lze z několika nástrojů atd.), můžete založit vlastní klub, přenášet uložená data z Winning Postu 9 a pokud máte uložená data z Winning Postu 8, můžete získat speciální bonusy.


Dragon Quest: Your Story

A nakonec ještě drobnost. Animovaný film ze světa série Dragon Quest s názvem Dragon Quest: Your Story, který měl v Japonsku premiéru v srpnu 2019, si svou premiéru odbude na Netflixu 13. února.

Ve snaze zachránit matku před ďábelským Ladjou kráčí Luca ve stopách svého otce. Jeho jedinou nadějí je najít božského hrdinu, který v rukou třímá zenithianský meč.
JP scéna: novinky o Prison Princess, Ys VIII nebo Katana Kami

Zdroj: NIS America, Qureate, Spike Chunsoft, Marvelous, Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama