Comgad pokračuje ve strategické spolupráci s THQ
Novinka Comgad pokračuje ve strategické spolupráci s THQ

Comgad pokračuje ve strategické spolupráci s THQ

Michal Burian

Michal Burian

1

Společnost Comgad oznámila, že navazuje na dlouholetou spolupráci se společností THQ a i nadále je výhradním distributorem jejích PC a konzolových titulů tak, jako to bylo i pod hlavičkou firmy CD Projekt, jejímž je Comgad přímým nástupcem.

Reklama

Společnost THQ je jednou z nejvýznamnějších firem zabývajících se vývojem a vydáváním počítačových her, do jejíhož portfolia se řadí úspěšné tituly jako Frontlines: Fuel of War, Company of Heroes, Saint´s Row či Red Faction. THQ je rovněž držitelem licenčních smluv se světoznámými partnery, jako jsou World Wrestling Entertainment (WWE), Games Workshop (Warhammer 40,000), Ultimate Fighting Championship (UFC) či Nickelodeon.

Níže naleznete ochutnávku chystaných titulů:

WWE Smackdown vs. Raw 2011HomefrontWarhammer 40,000: Space MarineWarhammer 40,000: Dawn of War 2 – RetributionRed Faction: ArmageddonWWE All StarsMegamindMX Vs ATV Reflex pro PC

Jak už je u Comgadu zvykem, valná většina titulů pro PC bude lokalizována do češtiny, aniž by to nějak zpozdilo vydání oproti zbytku Evropy. „Jsme nesmírně rádi, že nás THQ Inc. bere jako strategického partnera i na další období a můžeme tak hráčům nabídnout další zajímavé tituly od této firmy,“ říká výkonný ředitel společnosti Comgad Milan Czarnowski. Uzavřením dohody s THQ upevňuje Comgad svou pozici na českém a slovenském trhu a zvyšuje tempo svého růstu.

Kromě výše uvedených her od THQ zajišťuje totiž také distribuci titulů od světově renomovaných společností, jako jsou například Disney, Sega, JoWooD a v neposlední řadě také polský CD Projekt. Podrobnosti o jednotlivých hrách přinese Comgad později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama