Další Star Wars hra od EA, která dorazí na trh, bude akční hra od Respawnu
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Další Star Wars hra od EA, která dorazí na trh, bude akční hra od Respawnu

Další Star Wars hra od EA, která dorazí na trh, bude akční hra od Respawnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

To znamená, že na další Battlefront a překopanou hru od uzavřeného studia Visceral Games si počkáme minimálně několik let.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že v EA chystají hned několik titulů využívajících značku Star Wars. Dříve či později bychom se pravděpodobně měli dočkat dalšího Battlefrontu, ve vývoji je také akční hra od tvůrců Titanfallu ze studia Respawn Entertainment. A pak tu máme projekt, který měl být původně singleplayerovou akční hrou, na níž pracovalo studio Visceral Games spolu se scénáristkou Uncharted Amy Hennig. Nedávno však došlo k uzavření Visceralu, změny konceptu hry a přesunu vývoje do jiných studií spadajících pod EA.

Proto může vyvstat otázka, které hry se vlastně dočkáme nejdřív. Odpověď poskytla konference EA s investory, na níž bylo řečeno, že jako první dorazí na trh projekt Respawnu, o němž zatím víme v zásadě jen tolik, že půjde o akční hru hranou z pohledu třetí osoby, která má klást důraz na souboje se světelnými meči a sžití se s vaší postavou.

Star Wars hra od Respawnu by přitom mohla vyjít během fiskálního roku 2020, což znamená rozmezí dubna 2019 a března 2020. Případný třetí Battlefront a akční hra, která se zrodila ve Visceralu, jsou tedy hudbou vzdálenější budoucnosti. Na konferenci bylo dokonce výslovně řečeno, že ještě není stanoveno, kdy by další Battlefront mohl vyjít.

Tohle všechno bohužel znamená, že se žádné významné Star Wars hry od EA hezkých pár měsíců nedočkáme. Na druhou stranu, tak vzdálené vydání dalšího titulu naznačuje, že se počítá s opravdu rozsáhlou a dlouhodobou podporou Battlefrontu 2 (a pravděpodobně i mobilní hry Galaxy of Heroes, která taktéž spadá pod EA). A že vývoj v Respawnu probíhá bez větších komplikací, jinak by mu asi v EA nedali přednost. Jestli každopádně v rámci Star Wars her od EA tak jako já nejvíce vyhlížíte projekt Respawnu, pak gratuluji, dočkáte se jako první. I když si ještě budete muset alespoň rok počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama