Unikátní herní systém uDraw GameTablet míří k nám
Novinka Unikátní herní systém uDraw GameTablet míří k nám

Unikátní herní systém uDraw GameTablet míří k nám

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Comgad jakožto výhradní distributor herních titulů od společnosti THQ Inc. pro český a slovenský trh chystá na příští rok uvést do prodeje jedinečný herní systém uDraw GameTablet, vyvinutý exkluzivně pro platformu Wii od společnosti Nintendo.

Reklama

Když společnost THQ tvořila uDraw GameTablet, měla na mysli celou rodinu. Ovladač, do kterého návrháři zakomponovali pohybové senzory a mírně zvětšené dotykové pero, velmi dobře padne do ruky a může jej snadno používat umělec každého věku. Budete moci kombinovat tvořivost a technologii jako nikdy dříve.

Už teď patří uDraw GameTablet mezi nejprodávanější tituly pro Wii na americkém trhu a pochvalují si jej nejen publikace o rodičovství, ale i herní novináři. Z hlavních předností vyzdvihují zejména inovaci, všestrannost a zábavu. Na českém a slovenském trhu bude herní systém uDraw GameTablet společností Comgad uveden v měsíci únoru příštího roku, kdy proběhne celoevropská premiéra tohoto zařízení.

K hernímu systému uDraw GameTablet bude přibalena také hra uDraw Studio, která nabídne působivou škálu uměleckých nástrojů, neomezenou paletu barev, řadu pláten a nekonečné množství možností – a navíc možnost si svá umělecká díla uložit na paměťovou kartu, díky které si své výtvory budete moci jednoduše vytisknout a sdílet se svými přáteli a rodinou.

“Není nic důležitějšího než podpora rozvoje uměleckých sklonů a svobody, a díky uDraw můžete své umělecké nadání prozkoumat přímo na své konzoli Wii,“ řekl Martin Good, výkonný viceprezident THQ sekce Kids, Family, Casual Games and Global Online Services.

České stránky pro uDraw GameTablet, kde budou k dispozici veškeré informace, se připravují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama